WWE
4 participanți
Pagina 1 din 1
WWE
Aici va scrieti toate parerile despre WWE
marian- Admin
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 26
Re: WWE
Parerea mea despre WWE este ca aceasta federatie este una foarte tare si cu wrestleri foarte buni, cum ar fi Kofi Kingston,Cena,Shawn Michaels etc.
Mie imi place brandul Raw,si cred ca este un brand ce merita premiat cu premiile Slamy.
Mie imi place brandul Raw,si cred ca este un brand ce merita premiat cu premiile Slamy.
marian- Admin
Ce e rau e ca nu se bat pe adevarat. E fake si rezultatul meciului e predefinitmarian a scris:Parerea mea despre WWE este ca aceasta federatie este una foarte tare si cu wrestleri foarte buni, cum ar fi Kofi Kingston,Cena,Shawn Michaels etc.
Chiar daca e fals unora tot le place
marian- Admin
Stiu. Si mie imi placea, dar m-am lasat de wrestling si poate o sa ma reapuc dar deocamdata ma ocup de forummarian a scris:Chiar daca e fals unora tot le place
eu inca ma mai uit la wrestling
marian- Admin
faza ca ii fake ii adv..ii entertainment...ii show pentru spectacol. in usc box etc. no sa vezi niciodata asa ceva...de aia WWE are asa multi fani pt ca din sporturile astea numa ei si TNA fac show-uri asa..
нυηтєя- Nou venit
Si japonia face dar nu e la televizor. Trebuie sa te duci acolo sa veziнυηтєя a scris:faza ca ii fake ii adv..ii entertainment...ii show pentru spectacol. in usc box etc. no sa vezi niciodata asa ceva...de aia WWE are asa multi fani pt ca din sporturile astea numa ei si TNA fac show-uri asa..
Wrestlingul adevarat este cel in aer liber cum ar fi MMA aceasta federatie de wrestling este adevarata a declarat Brock Lesnar
marian- Admin
[quote=''ionut'']imi place mult wrestlingul[/quote]Si mie dar e fals nu se bat pe bune
marian- Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum