Programe
4 participanți
Pagina 1 din 1
Programe
Aici puteti spune programele voastre favorite
Al meu este Photo shop chiar daca nu il am
marian- Admin
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 26
Re: Programe
Mah. Tu habar nu ai sa umbli in photoshop si zici ca e programul tau favorit Poate mai degraba Photoscape. Oricum Photoshop e programul meu favorit de modificat poze si sony vegas de modificat videourimarian a scris:Aici puteti spune programele voastre favorite
ba cred ca stiu sa umblu
marian- Admin
Iti zic eu ca habar n-ai. Si nici nu te ajut ca e greumarian a scris:ba cred ca stiu sa umblu
programul meu favorit este photoshine
ionut- Nou venit
Data de inscriere : 29/01/2010
De unde il aiionut a scris:programul meu favorit este photoshine
marian- Admin
Da tu cum ai reusit?Razvan a scris:Iti zic eu ca habar n-ai. Si nici nu te ajut ca e greumarian a scris:ba cred ca stiu sa umblu
marian- Admin
M-am uitat prin tutoriale si mi-a luat vreo 1 an ca sa stiu sa folosesc foarte bine uneltele si sa stiu sa fac efecte. Dar nu le stiu pe toatemarian a scris:Da tu cum ai reusit?Razvan a scris:Iti zic eu ca habar n-ai. Si nici nu te ajut ca e greumarian a scris:ba cred ca stiu sa umblu
Dar inafara de photoshop ce program iti place?Razvan a scris:M-am uitat prin tutoriale si mi-a luat vreo 1 an ca sa stiu sa folosesc foarte bine uneltele si sa stiu sa fac efecte. Dar nu le stiu pe toatemarian a scris:Da tu cum ai reusit?Razvan a scris:Iti zic eu ca habar n-ai. Si nici nu te ajut ca e greumarian a scris:ba cred ca stiu sa umblu
marian- Admin
Tu de unde stii atatea programe?
marian- Admin
Pur si simplu, mi-au mai spus colegii , am mai aflat eu...marian a scris:Tu de unde stii atatea programe?
hmm .. sa ma pronunt si eu : Counter Strike 1.6 server creator , photoshop , sam broadcaster , sony vegas , movie maker ... si cam atat
wH3nRy- Banned
Data de inscriere : 03/02/2010
Si eu folosesc cs 1.6 server creator, adica il foloseam , dar m-am lasat de cs.wH3nRy a scris:hmm .. sa ma pronunt si eu : Counter Strike 1.6 server creator , photoshop , sam broadcaster , sony vegas , movie maker ... si cam atat
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum