Tocilarii Clasei
4 participanți
Pagina 1 din 1
Tocilarii Clasei
Am o fata in clasa care invata mult si are numai de 10 pe linie la fiecare materie,si inca vreo trei fete care si ele sunt bune la matematica si romana.
marian- Admin
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 26
Re: Tocilarii Clasei
asa , si?marian a scris:Am o fata in clasa care invata mult si are numai de 10 pe linie la fiecare materie,si inca vreo trei fete care si ele sunt bune la matematica si romana.
Astea nu sunt tocilare mha . Vrei sa stii ce e tocilar? Cand iti este gandul numa la invatat si nu mai faci altceva decat sa mananci si sa inveti. Am eu unu la mn in clasa. Crek ti-am povestit de el la prima pagina in topicul Cele mai naspa chestii de la scoala. Si stii ce e naspa la tocilari? Ei tin temele , ce au invatat etc numa pentru ei, nu dau si la altii si de asta le spun la unii tocilari. In fine el nu e genu ala de tocilar, el mai da temele si ma mai ajuta cand ies la tabla , la teste etc. Is prieten bun cu el, si nu l-am scris in topicul ala ca sa il fac de ras... L-am scris sa vada si el ce parere au si altii despre el.
Intocmai asa este si cu fetele alea din clasa de la mine bine trei dintre ele au note putin mai mici la catevamateri cate un 8,7 etcRazvan a scris:asa , si?marian a scris:Am o fata in clasa care invata mult si are numai de 10 pe linie la fiecare materie,si inca vreo trei fete care si ele sunt bune la matematica si romana.
Astea nu sunt tocilare mha . Vrei sa stii ce e tocilar? Cand iti este gandul numa la invatat si nu mai faci altceva decat sa mananci si sa inveti. Am eu unu la mn in clasa. Crek ti-am povestit de el la prima pagina in topicul Cele mai naspa chestii de la scoala. Si stii ce e naspa la tocilari? Ei tin temele , ce au invatat etc numa pentru ei, nu dau si la altii si de asta le spun la unii tocilari. In fine el nu e genu ala de tocilar, el mai da temele si ma mai ajuta cand ies la tabla , la teste etc. Is prieten bun cu el, si nu l-am scris in topicul ala ca sa il fac de ras... L-am scris sa vada si el ce parere au si altii despre el.
Dar aia care am zis ca are 10 pe linie aia nu are treaba decat cu cei care invata bine si ii sta gandul numai la carte
marian- Admin
Bine,dar eu nu cred ca e proasta cred ca este o fata bunaRazvan a scris:inseamna ca e chiar tocilara ) . Ce proasta
marian- Admin
Nu m-am referit la asta. Am zis ca e proasta ca invata toata ziua si ca nu are timp si de alte lucruri... Cum ar fi sa mearga cu colegele prin parc, pe la mall etcmarian a scris:Bine,dar eu nu cred ca e proasta cred ca este o fata bunaRazvan a scris:inseamna ca e chiar tocilara ) . Ce proasta
Pai normal ca nu are ca nici noi nu avemRazvan a scris:Nu m-am referit la asta. Am zis ca e proasta ca invata toata ziua si ca nu are timp si de alte lucruri... Cum ar fi sa mearga cu colegele prin parc, pe la mall etcmarian a scris:Bine,dar eu nu cred ca e proasta cred ca este o fata bunaRazvan a scris:inseamna ca e chiar tocilara ) . Ce proasta
marian- Admin
Da dar ea poate nu avea timp.
marian- Admin
Ea nu prea are timp ca e ocupata cu temele,dar nici la scoala nu se joaca nu face decat sa stea in banca ei.
marian- Admin
manz
Am un tocilar in clasa ) dar toceste degeaba ca nu poate sa ma ia ) eu am numai 10 pe linie ...si pe el nu l-am vazut pe mess de mai bine de 2 luni ... care ma stiu sunt DhaN ... eram la o vreme cel mai bun (aproape sau chiar ) in industria asta ... da` m-am lasat ... ca eram prea obsedat )
wH3nRy- Banned
Data de inscriere : 03/02/2010
Pai am si eu tocilarul ala in clasa care nu intra pe mess aproape de loc. ... Deci si-a facut idul degeaba:|wH3nRy a scris:Am un tocilar in clasa ) dar toceste degeaba ca nu poate sa ma ia ) eu am numai 10 pe linie ...si pe el nu l-am vazut pe mess de mai bine de 2 luni ... care ma stiu sunt DhaN ... eram la o vreme cel mai bun (aproape sau chiar ) in industria asta ... da` m-am lasat ... ca eram prea obsedat )
Am si eu un tocilar,il cheama Teodor,s-a nascut in Italia dar parinti lui sunt romani,el mereu invata mult dar mai si injura si asta ma enerveaza la el.Se ia de toti copii din clasa mai ales de un coleg de al meu pe nume Buca Ionut,isi bate joc de el si ii zice in toate felurile,si asta ma enerveaza la culme.Este tocilar ca invata foarte mult poarta si ochelari,dar este si foarte enervant.Razvan a scris:Pai am si eu tocilarul ala in clasa care nu intra pe mess aproape de loc. ... Deci si-a facut idul degeaba:|wH3nRy a scris:Am un tocilar in clasa ) dar toceste degeaba ca nu poate sa ma ia ) eu am numai 10 pe linie ...si pe el nu l-am vazut pe mess de mai bine de 2 luni ... care ma stiu sunt DhaN ... eram la o vreme cel mai bun (aproape sau chiar ) in industria asta ... da` m-am lasat ... ca eram prea obsedat )
marian- Admin
De ce nu il bati?marian a scris:Am si eu un tocilar,il cheama Teodor,s-a nascut in Italia dar parinti lui sunt romani,el mereu invata mult dar mai si injura si asta ma enerveaza la el.Se ia de toti copii din clasa mai ales de un coleg de al meu pe nume Buca Ionut,isi bate joc de el si ii zice in toate felurile,si asta ma enerveaza la culme.Este tocilar ca invata foarte mult poarta si ochelari,dar este si foarte enervant.Razvan a scris:Pai am si eu tocilarul ala in clasa care nu intra pe mess aproape de loc. ... Deci si-a facut idul degeaba:|wH3nRy a scris:Am un tocilar in clasa ) dar toceste degeaba ca nu poate sa ma ia ) eu am numai 10 pe linie ...si pe el nu l-am vazut pe mess de mai bine de 2 luni ... care ma stiu sunt DhaN ... eram la o vreme cel mai bun (aproape sau chiar ) in industria asta ... da` m-am lasat ... ca eram prea obsedat )
As vrea eu,dar daca afla diriga imi scade nota la purtare ca am in clasa copii foarte paraciosi si imediat ii spun cand vine in clasa,s-au la dirigentie.Razvan a scris:De ce nu il bati?marian a scris:Am si eu un tocilar,il cheama Teodor,s-a nascut in Italia dar parinti lui sunt romani,el mereu invata mult dar mai si injura si asta ma enerveaza la el.Se ia de toti copii din clasa mai ales de un coleg de al meu pe nume Buca Ionut,isi bate joc de el si ii zice in toate felurile,si asta ma enerveaza la culme.Este tocilar ca invata foarte mult poarta si ochelari,dar este si foarte enervant.Razvan a scris:Pai am si eu tocilarul ala in clasa care nu intra pe mess aproape de loc. ... Deci si-a facut idul degeaba:|wH3nRy a scris:Am un tocilar in clasa ) dar toceste degeaba ca nu poate sa ma ia ) eu am numai 10 pe linie ...si pe el nu l-am vazut pe mess de mai bine de 2 luni ... care ma stiu sunt DhaN ... eram la o vreme cel mai bun (aproape sau chiar ) in industria asta ... da` m-am lasat ... ca eram prea obsedat )
ionut- Nou venit
Data de inscriere : 29/01/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum