Carnetul de Note
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cat de mult tineti la forumul acesta?
Carnetul de Note
Carnetul meu e plin cu 9,8 si 7:
La mate am 8,la romana 7,la engleza 8,la franceza 9,la geografie tot 7,la istorie 9,la educatie fizica 10,la tehnologie 8,la informatica 10,la muzica 9,la desen 9,iar la biologie 7.
La mate am 8,la romana 7,la engleza 8,la franceza 9,la geografie tot 7,la istorie 9,la educatie fizica 10,la tehnologie 8,la informatica 10,la muzica 9,la desen 9,iar la biologie 7.
marian- Admin
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 26
Re: Carnetul de Note
si ce ne intereseaza pe noi?marian a scris:Carnetul meu e plin cu 9,8 si 7:
pai normal ca nu te intereseaza de aia am stat si mam gandit degeaba ca pentru forum am facuto
marian- Admin
Mha. Tu nu prea stii cum sa postezi pe forum . Noi avem nevoie de subiecte mari. Si sa se raspunda la ele. Tu faci un topic , scriem maxim 1 pagina la el si gata. De exemplu tu nu pui nici un video pe youtube sau ceva de genu ... Asta e munca la forum?marian a scris:pai normal ca nu te intereseaza de aia am stat si mam gandit degeaba ca pentru forum am facuto
sa sti ca am muncit mult la forum,rubrica altele eu am facuto,topul membrilor si wwe info si intrebari tot eu leam facut la offtopic,concurs,anti-scoala am adaugat topicuri
marian- Admin
Asta e munca? Dar eu care am facut forumul , am schimbat tema, am pus tot felu de chestii. Tu ai facut rubrica "ziua ta de nastere" , eu nu cred . Tu ai facut rangurile? Nu cred. Tu ai facut Adminii, Sponsori , moderatori ? Nu cred. Te dai mare ca ai scris si tu ceva. Daca eram unu mai taran asa iti dadeam BAN din prima . Si ce conteaza daca tu ai facut rubrici si topicuri daca nu te ocupi de ele? Ai scris doar asa de vazul lumii , ca nu raspunzi deloc la unele topicuri care sunt facute de tine.marian a scris:sa sti ca am muncit mult la forum,rubrica altele eu am facuto,topul membrilor si wwe info si intrebari tot eu leam facut la offtopic,concurs,anti-scoala am adaugat topicuri
Am raspuns la unele, sa sti ca eu nam stat degeaba cand tu erai la scoala eu eram pe calculator si munceam la forum iar tie nici nu iti pasa, nu mai zica nu am facut nimic bun ca te inseli daca te uiti la utilizatorii inregistratii in ultimele 12 ore ai sa vezi ca scrie marian
marian- Admin
Tu nu stii cat de mult imi pasa de forumul asta si de membrii de pe el. Si tu cand erai la scoala am muncit. Am facut atatea. Vezi ca butoanele nu erau toate puse asa ca am mai adaugat eu. Si nu am zis ca nu ai facut nimic. ... Se pare ca tu nu tii la forumul asta. Stai ca fac un vot.marian a scris:Am raspuns la unele, sa sti ca eu nam stat degeaba cand tu erai la scoala eu eram pe calculator si munceam la forum iar tie nici nu iti pasa, nu mai zica nu am facut nimic bun ca te inseli daca te uiti la utilizatorii inregistratii in ultimele 12 ore ai sa vezi ca scrie marian
Poftim?eu aproape toata saptamana nu mam dus la scoala,si nu mai spune ca nu tin la forum ,eu tin la forum ca nu degeaba am facut rubricile alea,nu le-am facut sa te uiti tu la ele si sa imi dai reprosuri
marian- Admin
Pai daca tinem la forum de ce ne mai certam?marian a scris:Poftim?eu aproape toata saptamana nu mam dus la scoala,si nu mai spune ca nu tin la forum ,eu tin la forum ca nu degeaba am facut rubricile alea,nu le-am facut sa te uiti tu la ele si sa imi dai reprosuri
Pai ne certam din cauza ta ca doar tu miai spus si ce ne intereseaza pe noi,si dai dovada de lipsa de respect pentru un om ce sa ocupat de forum si mai e si omul pe care negi ca tine la site
marian- Admin
Pai daca iti dau o lista cu topicurile la care nu s-au raspuns .... Am facut topicuri interesante si tu "Pauza". De ex la MyGoogle nici nu te-ai uitatmarian a scris:Pai ne certam din cauza ta ca doar tu miai spus si ce ne intereseaza pe noi,si dai dovada de lipsa de respect pentru un om ce sa ocupat de forum si mai e si omul pe care negi ca tine la site
mam uitat dar nu am raspuns,si am raspuns la unele topicuriRazvan a scris:Pai daca iti dau o lista cu topicurile la care nu s-au raspuns .... Am facut topicuri interesante si tu "Pauza". De ex la MyGoogle nici nu te-ai uitatmarian a scris:Pai ne certam din cauza ta ca doar tu miai spus si ce ne intereseaza pe noi,si dai dovada de lipsa de respect pentru un om ce sa ocupat de forum si mai e si omul pe care negi ca tine la site
marian- Admin
Nu cred ca e al tauRazvan a scris:Eu va arat direct catalogul )
marian- Admin
Cred ca ai copiat o imagine si ai modificato
marian- Admin
Mha. Eu cred ca nu stii de gluma. Tu zici asa serios " Cred ca ai copiat o imagine si ai modificat-o" Normal ca am luat o imagine si am modificat-omarian a scris:Cred ca ai copiat o imagine si ai modificato
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum