2012 Sfarsitul lumii
2 participanți
Pagina 1 din 1
2012 Sfarsitul lumii
Eu nu cred ca in 2012 e sfarsitul lumii. Doar Dumnezeu stie. Toti oamenii, prosti fiind iei s-au luat dupa un dobitoc de maias care a spus ca in 2012 e sfarsitul lumii. Va spun eu sa nu mai credeti astfel de magarii. E numai vrajeala. In 2012 multi vor muri, dar nu pentru ca e sfarsitul lumii ci pentru ca o sa se sinucida de frica . Voi chiar credeti in prostia asta cu 21.12.2012 ??? Chiar astept un raspuns
Re: 2012 Sfarsitul lumii
Nici eu nu cred ca in 2012 e sfarsitul lumii,nu este adevarat, deoarece au mai spus ca este si in 2000 sfasitul lumii si nu au fost,eu cred ca ei primesc bani de pe aceasta minciuna.Razvan a scris:Eu nu cred ca in 2012 e sfarsitul lumii. Doar Dumnezeu stie. Toti oamenii, prosti fiind iei s-au luat dupa un dobitoc de maias care a spus ca in 2012 e sfarsitul lumii. Va spun eu sa nu mai credeti astfel de magarii. E numai vrajeala. In 2012 multi vor muri, dar nu pentru ca e sfarsitul lumii ci pentru ca o sa se sinucida de frica . Voi chiar credeti in prostia asta cu 21.12.2012 ??? Chiar astept un raspuns
marian- Admin
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 26
Re: 2012 Sfarsitul lumii
Multi de la mine din clasa cred ca in 2012 e sfarsitul lumii. Tocilarul ala de care ti-am povestit nici nu crede in Dumnezeu. Zice ca orice exista s-a dovedit stiintific. Eu nu sunt de acord cu el. Cei care nu credeti in Dumnezeu uitati-va la asta si poate va schimbati parerea <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/lpDAdzJpqPU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/lpDAdzJpqPU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>marian a scris:Nici eu nu cred ca in 2012 e sfarsitul lumii,nu este adevarat, deoarece au mai spus ca este si in 2000 sfasitul lumii si nu au fost,eu cred ca ei primesc bani de pe aceasta minciuna.Razvan a scris:Eu nu cred ca in 2012 e sfarsitul lumii. Doar Dumnezeu stie. Toti oamenii, prosti fiind iei s-au luat dupa un dobitoc de maias care a spus ca in 2012 e sfarsitul lumii. Va spun eu sa nu mai credeti astfel de magarii. E numai vrajeala. In 2012 multi vor muri, dar nu pentru ca e sfarsitul lumii ci pentru ca o sa se sinucida de frica . Voi chiar credeti in prostia asta cu 21.12.2012 ??? Chiar astept un raspuns
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum